NU ONLINE: Onze vernieuwde OVERSEAS Webshop!

Uw private label in goede handen

Wilt u producten verkopen onder uw eigen merk? Dat kan. We maken samen met u een ontwerp waarmee u zich kunt onderscheiden. Kwalitatief goed, betaalbaar, trendy en fris. U kunt alles van a tot z bij ons neerleggen. We ontwerpen, produceren, verpakken en distribueren.

Meerdere collecties per jaar

Als u onder uw eigen merknaam produceert, wilt u er zeker van zijn dat het ontwerp uniek is en de kwaliteit goed. Uw eigen imago staat hierbij immers op het spel. Wij zorgen ervoor dat de producten aan alle eisen en normen voldoen. We besteden aandacht aan de kleinste details. Doordat we alles in eigen beheer produceren, leveren we snel en flexibel. Zo kunt u meerdere collecties per jaar uitbrengen. En dat is nou net wat de moderne consument wil.

Van concept tot complete lijn

We zijn sterk in het uitwerken van concepten. Heeft u een idee, foto, voorwerp of moodboard? Op basis hiervan ontwerpen we desgewenst een complete lijn voor u. Met stoelen, loungers, kussens, gordijnen en plaids bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Rotatieprints, banderen, piping, ingenaaide merklabels, verschillende stiksels, borduurwerk of applicaties. Laat u inspireren!

Hoe snel?

Als onze ontwerpers met uw ideeën aan de slag gaan, heeft u binnen twee weken het eerste monster in handen en kan het product acht weken daarna al in uw winkel(s) liggen. Zo snel kan het gaan. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op.