NU ONLINE: Onze vernieuwde OVERSEAS Webshop!

Design Studio

Van trend tot eindproduct

In onze designstudio in Breda vertalen onze creatieve ontwerpers iedere trend in aansprekende ontwerpen. De ontwerpen zijn origineel en uniek en sluiten aan bij de smaak van een breed publiek. Doordat we ook de productie in eigen beheer hebben, kunnen we snel inspelen op de laatste ontwikkelingen. Daar doet u uw voordeel mee.

De ontwerpen

We werken met professionele en moderne tekenprogramma’s, zoals Lectra CAD/CAM. Hierdoor krijgt u snel een duidelijk beeld van het ontwerp. Tot in de kleinste details. Liever uw ontwerp meteen in handen? We bedrukken in eigen huis de stof en maken in no time een monster voor u.

Alles telt

Ook als het gaat om een efficiënte stofberekening, het kiezen van de juiste materialen en het bepalen van volumes kunt u op ons rekenen. Zo creëren wij voor u een trendy en aansprekend product, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Oog voor detail

Uiteraard wilt u uw product op een aantrekkelijke manier in uw winkel(s) presenteren. Wij helpen u graag om uw klanten te verleiden. Bijvoorbeeld met aansprekende verpakkingen, inlaycards, EAN-code, hangertags en displayboxen. Het is tenslotte ook onze zorg dat uw producten op de allerbeste manier gepresenteerd worden.

Heeft u vragen of ideeën? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.