NU ONLINE: Onze vernieuwde OVERSEAS Webshop!

Relax! Het is een Lebel

Echt ontspannen? Dat kan met Lebel. Deze hippe zitzakken, kussens en loungers zitten niet alleen lekker, ze zien er ook nog eens heel leuk uit. De Lebel-collectie bestaat uit zitzakken, poefjes, loungers, kussens en ligbedden. Relaxen was nog nooit zo eenvoudig. Lebel is jong, fris en stoer en verkrijgbaar in heel veel verschillende trendy kleuren.

Wat maakt Lebel bijzonder?

Om te beginnen het comfort. Iedere Lebel heeft een vulling van EPS-re. Dit materiaal vormt zich naar het lichaam. Het is zacht maar ook stevig en geeft goede ondersteuning. Voor de buitenkant gebruiken we een zware kwaliteit waterproof polyester. Alle Lebels zijn hierdoor geschikt voor binnen- en buitengebruik. We vertalen de laatste woontrends naar originele, actuele en kleurrijke ontwerpen. Het is niet voor niets dat Lebel zo populair is.

Marketingondersteuning

Wij helpen u graag met uw winkelpresentatie. Met aansprekende verpakkingen, hangertags of displays. Ook promoten we het merk door middel van reclame en social media, zoals de eigen Lebel-Facebookpagina.

Liever een eigen ontwerp?

Dat kan. We zetten onze kennis en ons talent ook graag in voor uw private label. In onze designstudio werken we uw ideeën met veel plezier uit. Neem gerust contact op.

 

Productie units

Benieuwd hoe onze producten geproduceerd worden?

Bekijk onze productie units!

Verantwoord ondernemen

Wist je dat Van Baal zich bezig houdt met verantwoord ondernemen?

Lees meer

Maak een afspraak!

U bent van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact